30 Mart 2014 Pazar

SEÇİM SONUÇLARI Hepimize ACI ÇEKTİRECEK




SEÇİM SONUÇLARI Hepimize ACI ÇEKTİRECEK

---

Nerde kalmıştık, HANIMLAR ve BEYLER?

Çalışmaya, okumaya, yazmaya, düşünmeye, derdimizi herkese anlatmaya, sorumluluklarımız yerine getirmeye devam etmeliyiz.
---

Seçim sonuçları aşağı yukarı belli oldu. MİLLETİMİZ, ACI'yı seçti.

Bence, çok çok KÖTÜ TARTIŞMALAR ve OLAYLAR bizi bekliyor.

Ne yapalım?:

Milletin tercihine boyun eğmekten başka yol görünmüyor önümüzde.

Yine de ve her şeye rağmen, seçim sonuçlarının bütün halkımıza, özellikle sizlere ve öğrencilerimize HAYIRLI OLMASI İÇİN DUA EDELİM. ÇEKECEĞİMİZ ACILARIN az olması EN BÜYÜK DİLEĞİM ve DUAMDIR
---

Türkiye'nin temel sorunlarını teşhis bakımından; on sene önce, beş gün önce ve dün neredeysem, şu an oradayım.

Hırsızlık, yolsuzlukluk, palavracılık, hayalcilik, akıldışılık, tecrübe dışılık, tembellik, yalan, aldatma, din istismarı, değer yozlaştırması, dünyayı anlamama bakımından mevcut siyasetçilerin BAZILARININ ve idarecilerin BAZILARININ birbirleriyle yarıştıkları kanaatinde, düşüncesinde ve tespitindeyim.

Kısaca: Türkiye iyi idare edilmiyor; temel sorunların çözümünden gittikçe uzaklaşıyor; bu gidişle içinde bulunduğumuz YÜZYILI DA KAYBEDECEĞİZ.
---

Asırlardır, Türkiye iyi idare edilmiyor; üretmiyoruz, düşünmüyoruz, bilime yeterli önemi vermiyoruz, metafizik sorunlarımız diz boyu, kurumlarımız olması gerektiği gibi çalışmıyor, bilim ve düşün insanlarımızın çoğunun kalitesi çok düşük, ÇOK ÇOK BÜYÜK AHLAKİ SORUNLARIMIZ VAR. Bütün bu sorunlar SON YILLARDA DAHA DA ARTTI.

BEN HARİÇ BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ, bu tespitlerimin aksini savunsalar, yeryüzündeki bütün insanlar da onlara katılsa, mezardakiler de buna şehadet etseler, şeytanlar ve cinler de onları desteklese, BEN YİNE DE AYNI DÜŞÜNCEMİ, KANAATİMİ ve TESPİTİMİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİM.
---

Harun Anay/30.03.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.