24 Ekim 2013 Perşembe

BÖYYÜK DİN ALİMLERİNE!




BÖYYÜK DİN ALİMLERİNE!

Sayın ve Pek Mohterem Din Alimlerimiz!

İlahiyat Fakültelerinden mezun olan öğrencilerimiz ÖĞRETMEN OLAMIYORLAR. Bundan haberiniz var mı?

Sizin gibi BÖYYÜK alimlerimizin SULARIN AHKAMINI anlattıktan sonra biraz da bu konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz. Ne buyurursunuz?

Sizin gibi BURNUNDAN KIL ALDIRMAYAN BÖYYÜKLERİMİZİN nasara yensuru mevzularına biraz ara verip ilahiyat mezunlarının öğretmenlik haklarını yeniden elde etmeleri için çaba harcamalarını bekliyoruz. BU KONUDAKİ DUYARSIZLIĞINIZDAN DOLAYI HİÇ İÇ SIKINTISI DUYMUYOR MUSUNUZ?

Din ticareti yaparak bütün torunlarının rahat bir şekilde yaşamalarını garanti eden sizin gibi böyyük alimlerimizin hortumculuğa ayırdıkları vaktin binde birini ilahiyat öğrencilerinin öğretmenlik hakkını elde etmelerine tahsis etmelerini beklemekte haksız mıyız?

Öteki dünyanın bileti cebinizdeymiş gibi ahkam kesiyorsunuz. İlgili kişilere birer bilet gönderseniz de ilahiyat öğrencilerine öğretmenlik haklarını geri verseler diye düşünüyorum. Önerimi kabul buyurur musunuz?

Çocuklarınızı ve yakınlarınızı kayırmacılıkla devlet kadrolarına yerleştirmekle meşgul olacağınıza biraz da ilahiyat öğrencilerinin sorunlarıyla meşgul olsanız, günah mı olur?

Yoksa, İlahiyat öğrencilerinin öğretmen olamamalarından memnun musunuz?

Yoksa, öğretmen olamayan ilahiyat öğrencilerinin ağınıza düşüceklerini umut ettiğiniz için mi hiç sesinizi çıkarmıyorsunuz?

Yoksa, 28 Şubat’ın tosunlarıyla gizli bir anlaşmanız mı var?

Yoksa, ilahiyat öğrencilerini KAFİR KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN Mİ bu konularla hiç ilgilenmiyorsunuz?

Yoksa, İlahiyat fakültelerini ele geçirinceye kadar bu fakültelerden mezun olan öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmemeye yemin mi ettiniz?

Harun Anay/24.10.2013.
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.