26 Haziran 2014 Perşembe

HAVUZ FETVACISI ve BESLEMELERİ KİMLERDİR?




HAVUZ FETVACISI ve BESLEMELERİ KİMLERDİR?

---

Hepimiz insanız. Beşer şaşar. HİÇKİMSENİN YAPMAYACAĞI ve hatta YAPAMAYACAĞI SUÇLARI, KÖTÜLÜKLERİ ve KUSURLARI BİLE İŞLEYEBİLİRİZ. Bu genel ifadeler hepimiz için geçerlidir; elbette DİN BİLGİNLERİ İÇİN DE SÖZ KONUSUDUR. Allah, kötülük yapmaktan korusun hepimizi.

FAKAT, hiç yapmamamız, hiçbir din bilgininin yapmaması ve yapamaması gereken şey; bile bile ve üzerinde düşünerek KÖTÜLÜĞÜ MEŞRULAŞTIRMAK ve KÖTÜLÜĞÜN NAZARİYESİNİ GELİŞTİRMEKTİR.

İşte, HAVUZ FETVACISI ve onun yolundan giden DİN ULAMASI'nın yaptığı tam da budur. Bundan dolayı onları ASLA AFFETMİYORUM, AFFEDEMİYORUM. ONLARI KATİLLERDEN, CANİLERDEN, DİKTATÖRLERDEN, BÜTÜN NAMUSSUZLARDAN DAHA NAMUSSUZ KABUL EDİYORUM.

---

HAVUZ FETVACISI ve BESLEMELERİ AÇIKÇA ŞUNLARI YAPTI:

1-Yolsuzluk ve hırsızlığı meşrulaştırmaya kalktılar; bu amaçla GİZLİ ve AÇIK FETVA VERDİLER;

2-DİNİMİZİ ve DİNİ NASLARI TAHRİF ETMEYE KALKTILAR; metinleri tahrif edemedikleri durumlarda ANLAM TAHRİFİNDE BULUNDULAR;

3-MİLLİ DEĞERLERİMİZİ YOZLAŞTIRDILAR;

4-Ülkemizde büyük bir DEĞERLER ANARŞİSİNE YOL AÇTILAR.

Şimdi soruyorum:

BUNLARI, MÜSTEŞRİKLER YAPABİLDİ Mİ?

BUNLARI MİSYONERLER YAPABİLDİ Mİ?

BUNLARI ATEİSTLER YAPABİLDİ Mİ?

BUNLARI KİM YAPABİLDİ ŞU ANA KADAR?

BU YÜZDEN DİYORUM Kİ, Havuz fetvacısı ve beslemeleri, ÜLKEMİZİN ve MİLLETİMİZİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIRLAR.

---

ŞUNU ASLA UNUTMAMALIYIZ:

Küçük düzeyde hırsızlık yapanlar hariç, ülkemizde ve İslam dünüyasında HIRSIZLIK, YOLSUZLUK, SOYGUNCULUK, TALANCILIK Yapanların ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR KISMI YAPTIKLARINI ya İNSANİ AMAÇLAR ile ya da MİLLİ ve DİNİ DUYGULARLA MEŞRULAŞTIRMAKTADIRLAR.

Dolayısıyla her kim ki, bu üç amaç için YOLSUZLUKLARI MEŞRULAŞTIRMAYA KALKARSA BİLELİM Kİ O ŞAHIS DİN, MİLET ve İNSANLIK DÜŞMANIDIR.

---

HAVUZ FETVACISI'nı yıllardır tanırım. YÜZLERCE AHLAKSIZLIĞINI GÖRDÜM, DUYDUM, OKUDUM. SAMİMİYETSİZ ve SOYTARI BİRİDİR. Bu yüzden ona, onun gibilere ve beslemelerine, İLİM ve DÜŞÜNCEYLE DEĞİL SÖVEREK ve HAKARET EDEREK KARŞILIK VERMENİN EN İYİ YOL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

AHLAKSIZLIK, İLKESİZLİK, UTANMAZLIK, YÜZSÜZLÜK, HAYASIZLIK, SAYGISIZLIK, BİLE BİLE DİN TAHRİFÇİLİĞİ ve KASITLI DEĞER YOZLAŞTIRMASI YAPANLAR İLE YOLSUZLUĞU DİNİLEŞTİRENLERE başka türlü cevap vermenin uygun olmadığı tecrübelerle sabittir.

---

AHLAKSIZLIK MEKANİZMASI SON DERECE BASİT:

Yolsuzlukla ihale vereceksin, bu ihaleyi alandan belirli bir yüzde alacaksın, bu parayla vakıf kuracaksın veya daha önce kurulmuş bir vakıfa bu parayı aktaracaksın, sonra başka ihaleleler verip bu ihaleleri alanları bu vakıflara para vermeye mecbur edeceksin, sonra da kamu mallarını bu vakıflara tahsis ettireksin, bu malların bir kısmını yatırıma dönüştürüp vakfa gelir kaydedeceksin. BÖYLECE DİNİ HİZMETTE BULUNACAKSIN. Bütün bunları da FETVA İLE MEŞRULAŞTIRACAKSIN. Nihayet vazgeçilmez şart ise şudur: KAMU MALLARININ AKTARILDIĞI VAKFIN veya DERNEĞİN YÖNETİCİSİ ve ÜYELERİ, malum bireylerin çocukları, eşi, akrabaları veya onların emrinden çıkmayacak beslemeler olacaktır.

Herkese ve hepinize soruyorum:

AHLAKSIZLIK ve NAMUSSUZLUK BAŞTA TÜRLÜ NASIL OLUR?

Ahlaksızlık ve namussuzluk başka türlü NASIL OLABİLİR?

Ahlaksızlık ve namussuzluk başka türlü nasıl yapılır ve yapılabilir?

AHLAKSIZ ve NAMUSSUZ adı, bu fiilleri yapanların dışında KİME veya KİMLERE DENİLEBİLİR?

Ya, bütün bu işlemleri meşrulaştırmak için FETVA VERENLERİN SIFATI NEDİR? ONLARA NE DEMELİYİZ?

Bu işlemleri meşrulaştırmak için fetva veren HAVUZ FETVACISINA, AHLAKSIZ ve ŞEREFSİZ denilmeyecekse, KİME NAMUSSUZ ve AHLAKSIZ DENİLEBİLİR Kİ?

---
Ahlaksız dindarımsıların CÜRETKARLIKLARINI, UTANMAZLIKLARINI ve HALA YÜZSÜZLÜKLÜK YAPTIKLARINI GÖRDÜKÇE DAHA ÇOK YAZMAK ve üslubumu daha çok sertleştirmekten başka çare göremiyorum.

---

Binlerce AHLAKSIZLIK YAPAN HAVUZ FETVACISI ve BESLEMELERİ, hala YÜZSÜZCE İNSAN İÇİNE ÇIKABİLMEKTEDİRLER; hala hırsızlıkla kurulan vakıf ve dernekleri savunabilmektedirler; hala utanmazca haklı olduklarını iddia edebilmektedirler.

NİÇİN?

ÇÜNKÜ, UTANMAZDIRLAR.

ÇÜNKÜ, YÜZSÜZDÜRLER.

ÇÜNKÜ, SEFİLDİRLER.

ÇÜNKÜ, ŞEREF YOKSUNUDURLAR.

ÇÜNKÜ, NAMUSSUZDURLAR.

ÇÜNKÜ, SOYGUNCUDURLAR.

ÇÜNKÜ, HARAM'ı HELAL KABUL ETMEKTEDİRLER.

ÇÜNKÜ, HELAL'i HARAM SAYMAKTADIRLAR.

---
SÖZLERİNİ. YAZILARINI, DAVRANIŞLARINI dikkate alarak ilan ediyorum:

HAVUZ FETVACISI ve BESLEMELERİ, ALÇAK YARATIKLARDIR, DİN DÜŞMANIDIRLAR; millet düşmanıdırlar; değer katilidirler.

---

HIRSIZLIK İle kurulmuş VAKIFLARın ve DERNEKLERin gelirlerinin meşru olduğuna ve onları hırsızlık yaparak kuranları TEMİZE ÇIKARMAYA YÖNELİK HER KONUŞMA, YAZI, MAKALE, KİTAP, SÖZ, TAVIR ve ileri sürülen gerekçe, AHLAKSIZLIĞIN NE KADAR ÇOK YAYGINLAŞTIĞINI GÖSTEREN DELİLLER OLARAK KABUL EDİLMELİDİR.

ANCAK ve ANCAK UTANMAZ, HAYSİYETSİZ ve SEFİL YARATIKLAR BÖYLE TEŞEBBÜSLERDE BULUNABİLİRLER. KİMLİKLERİ MALUM REZİLLERİN, onların HAVUZ FETVACISININ ve Onların BESLEMELERİNİN BU GİBİ FAALİYETLERİ PİSLİĞE DAHA ÇOK BATMALARINDAN başka bir işe yaramaz.

---

Harun Anay/26.06.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.