25 Haziran 2014 Çarşamba

SEKS UZMANI HOCALARA MASUM SORULAR


SEKS UZMANI HOCALARA MASUM SORULAR

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-1

SORU: Hoca Efendi, Soma'da yüzlerce insanımızı öldürdüler. Bu cinayetin sorumsulu kimlerdir?

CEVAP: KADINLAR AÇIK SAÇIK GEZDİĞİ İÇİN BU ÖLÜMLER OLUYOR. BUNU ENGELLEMEK İÇİN PLAJLARDA TEBLİĞ FAALİYETİNDE BULUNMAYA BAŞLADIK
---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-2

SORU: Hoca Efendi, Soma'da yüzlerce insanımızı öldürdüler. BU CİNAYETİN ŞU ANA KADAR BİR TEK SORUMLUSU BULUNAMADI, idarecilirden ve siyasetçilerden hiçkimse sorumluluk üstlenmiyor. İdareci ve siyasetçiler ile sermaye sahiplerinin beslemesi yazar çizer ve hoca takımı ise, olayı unutturmaya çalışıyor. Sizin bu gelişmelerle ilgili görüşlerinizi ve tavrınızı merak ediyorum, lütuf buyursanız efendim?

CEVAP: Bu gibi olayların suçlusu, AÇIK SAÇIK GEZEN KADINLARDIR. Kadınların AÇIK OLAN HER SAÇ TELİ, BİR MADEN İŞÇİSİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLUYOR. Kadınların örtünmesi halinde, MADENLERDE ASLA İŞÇİ ÖLMEZ. Böyle olunca, madende işçiler öldü diye idareci ve yöneticileri suçlamak doğru değildir.
---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-3

SORU: Hoca Efendi, ülkemizde asırlardır YOLSUZLUK ve HIRSIZLIK VAR. Son yıllarda, yolsuzluk ve hırsızlık DİNİLEŞTİRİLDİ. İNANANLAR artık yolsuzluk ve hırsızlıkla anılır oldu. Bu duruma ne diyorsunuz?

CEVAP: KADINLAR açık saçık geziyorlar. Onları gören yönetici ve siyasetçilerin DİKKATLERİ DAĞILIYOR. NE YAPTIĞINI BİLMEZ HALDE İŞLERİ YÜRÜTÜYORLAR. Bu yüzden onların yaptıkları günah sayılmaz. ESAS GÜNAHKAR, KADINLARDIR.
---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-4

SORU: Bazı siyasetçiler, bazı idareciler ile onların beslemesi hocalar, besleme yazarlar, besleme çizerler, besleme din görevlileri, besleme vakıfçılar, besleme dernekçiler, HALKIN MALINI ÇALARAK DİNİ HİZMETTE BULUNDUKLARINI İDDİA EDİYORLAR. Bu konudaki görüşünüz nedir?

CEVAP: Bunu yapanlar ya KADINLARDIR, ya da EŞLERİNİN ve KIZLARININ KANDIRMALARINA MARUZ KALMIŞ ERKEKLERDİR. Dolayısıyla ESAS SUÇLU KADINLARDIR. Ayrıca bu kadınların, SAÇLARININ BİR KISMININ AÇIK OLDUĞUNU DA BİLİYORUM, dolayısıyla cezalandırılması gereken açık gezen kadınlardır.

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-5

SORU: Son yıllarda, ülkemizde ahlak sorunları çok arttı. Uyuşturucu kullanma yaşı, DOKUZ yaşına inmiş. Yolsuzluk ve hırsızlık sıradanlaştı, daha da kötüsü dinileştirildi. İmam Hatip ve ilahiyat mezunları hırsızlık ve yolsuzluk ile anılır oldu. Bu konudaki görüşünüz nedir?

CEVAP: Bütün sorunların temelinde, KADINLARIN AÇIK SAÇIK GEZMESİ VARDIR. Genç erkekler evlenmek istiyor, kız bulamıyor, kızların açık saçık gezdiğini görünce üzülüp uyuşturucuya başlıyorlar; Yolsuzluk ve hırsızlık, dini hizmette kullanılırsa günah değildir. KARISI, KIZI, ANASI ve KIZI ÖRTÜLÜ OLAN İmam Hatip ve ilahiyat mezunları asla hırsızlık yapmaz,

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-6

SORU: Hoca Efendi, sizi ve sizin gibilerİ, 11 ay boyunca ortalıkta göremiyoruz, toplumun hiçbir sorununa el attığınıza şahit olamıyoruz, ne zaman sorun çıksa ortalıktan kayboluyorsunuz, fakat RAMAZAN YAKLAŞINCA BİRDEN GÜRLEMEYE BAŞLADINIZ, bunun sebebi nedir?

CEVAP: KADINLARI ISLAH ETMEK İÇİN GÖREVLİYİM BEN. ONLARI ISLAH EDECEĞİM DERKEN, ÇIPLAK KADINLARI GÖRMEYE MECBUR OLUYORUM. 11 Ay boyunca bu gördüklerimden tövbe ediyorum. Tövbe süresinin bitimi Ramazan'a denk geliyor, YENİDEN KADINLARI ISLAH ETMEYE BAŞLIYORUM.

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-7

SORU: Hoca Efendi, sizin bütün sözleriniziz başı KADINLARLA BAŞLIYOR, sonu ise KADINLARLA BİTİYOR. KADINLARIN DIŞINDA HİÇBİR UZMANLIK ALANINIZ YOK MU SİZİN?

CEVAP: KADINLAR ÇOK ÖNEMLİDİR. HER ERKEĞİN BİR ANASI VARDIR. ANALAR ISLAH OLMAZSA ERKEKLER ISLAH OLMAZ. Anaların ıslah olması ise, ÖRTÜNMELERİNE BAĞLIDIR. Saçının bir telini bile göstermeyen kadınlar, BÜYÜK MEDENİYET KURMUŞLARDIR, BÖYLE KADINLAR CENNET'e gideceklerdir sadece. Bu yüzden DİN BİLİMLERİ, KADIN BİLİMLERİ DEMEKTİR. KADINLARI ISLAH ETMEK, MÜSLÜMANLIĞIN TEMELİDİR.

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-8

SORU: Hoca Efendi, müslümanların kendi sorunlarını bile çözemedikleri, son yüzyıllarda bilim, düşünce ve tekneloji alanında katkıda bulunamadıkları söyleniyor. Bunun sebebi nedir sizce?

CEVAP: DİNİMİZİN EN TEMEL TALEBİ OLAN KADINLARIN ÖRTÜNMESİNDE sorunlar yaşadık. Bazı kadınlar açık saçık gezmeye başladılar, yüzlerini açtılar, saçları göründü, bakkala alışverişe gitmeye başladılar. EN AKILLI MÜSLÜMAN ERKEKLER İSE KADINLARI BU İŞLERDEN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTILAR. Böylece bilim ve düşünce alanında fazla iş yapamadık. HER SORUNUN SEBEBİ KADINLARDIR, KADINLARIN AÇIK SAÇIK GEZMELERİDİR.

--

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-9

SORU: Hoca Efendi, İKİ YÜZ MİLYONLUK ARAP dünyası, küçücük İsrail kadar okumuyormuş, kitap basmıyormuş, kitap tercüme etmiyormuş, bilim ve düşünceye katkıda bulunamıyormuş. Aynı durum ülkemiz ile İsrail'in mukayesesinde de söz konusu. Buna ne dersiniz?

CEVAP: Müslüman KADINLARI ÇOK BOZULDU. AÇIK SAÇIKLIK HER TARAFI KAPLADI. BÜTÜN KIZ ÇOCUKLARI BİR YAŞINDAN İTİBAREN ÖRTÜNMELİ. Kadınlar örtünmezse, müslümanlar İsrail'in elinden daha çok çekeceklerdir. Böyle giderse müslümanlar hem bu dünyada hem de ahirette cehennem hayatı yaşayacaklardır.

---

SEKS UZMANI HOCALAR'a MASUM SORULAR-10

SORU: Hoca Efendi, uzmanlar ülkemizde ilk ve orta öğretimin tam anlamıyla ÇÖKTÜĞÜNÜ söylüyorlar. Yüksek öğretimimiz ise, PERİŞAN, ŞAŞKIN, NE YAPTIĞINI BİLEN YOK. Bu konudaki görüşlerinizi almak isteriz?

CEVAP: KIZLARLA ERKEKLER AYNI OKULDA OKURSA TABİİ Kİ EĞİTİM ÖĞRETİM SİSTEMİ ÇÖKER. Esasen kız çocuklarının okuması, haramdır. Hadi okudu diyelim erkeklerle birlikte okumamalıdırlar, okurlarsa herşey çöker. Bununla da kalmayıp, bir de BAŞ ÖRTÜSÜ TAKMAYAN KIZLAR OKULLARI DOLDURURSA, eğitim öğretim sistemi çökmesin de, BEN Mİ ÇÖKEYİM?, ESHABI KEHF'in DEVE'si Mİ ÇÖKSÜN?

---

Harun Anay/25.06.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.