5 Ocak 2015 Pazartesi

DİN ULAMA’sından ÖĞRENDİKLERİM


DİN ULAMA’sından ÖĞRENDİKLERİM

----
DİN ULAMA'sından ÖĞRENDİKLERİM-1

SORU: Efendi Hazretleri, Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve Ayetleri ezbere biliyorsunuz maşallah. AYIN ÇATLATARAK, peltek se'leri mahreciyle telaffuz ederek ve dahi DAD HARFİNİ KUFE EKOLÜNÜN İCTİHADINA GÖRE tam yerinden çıkararak sık sık AYETLER OKUYORSUNUZ.

DEVLET ve MİLLET MALINI SOYANLAR, RÜŞVETİ MEŞRU GÖRENLER hakkında herhangi bir AYET biliyor musunuz?

CEVAP: Bunları boş ver, bu dediklerinin hepsi yalan, Türkiye'de hiç böyle işler olmamıştır; hele hele dindarlar böyle işleri asla yapmaz. Sen beni imtihan edecek durumda değilsin. Bak seni KAFİR İLAN EDERİM, senin üstüne BESLEMELERİMİ SALARIM. Şunu asla unutma: DİN'in ESASI, RESİM, FOTOGRAF, MÜZİK, TÜRKÜ, ŞARKI YASAĞIDIR; bu konuda YÜZLERCE AYET ve HADİS VAR. SEN GİT BUNLARI ÖĞREN!

----

DİN ULAMA'sından ÖĞRENDİKLERİM-2

SORU: Efendi Hazretleri, maşallah ve barekallah ARAPÇANIZ MÜTHİŞ. Üç yaşındaki devenin vücudunda kaç kıl olduğunu ve bu kılların tek tek ARAPÇALARINI BİLE BİLİYORSUNUZ. AYETLERİ ve HADİSLERİ ise EZBERE OKUYORSUNUZ.

Acaba, HIRSIZLIKLA ELDE EDİLEN MALLARLA CAMİLER ve OKULLAR YAPTIRANLAR, devlet kadrolarını DİN İMAN ADINA PARSELLEYENLER hakkında herhangi bir AYET ve HADİS'e rastladınız mı?

CEVAP: Resim, FOTOGRAF, ŞARKI, TÜRKÜ, SİNEMA, TİYATRO, ROMAN, HİKAYE, ŞİİR gibi PİS ŞEYLER HARAM'dır. Bunların HARAM OĞLU HARAM OLDUĞUNA DAİR YÜZLERCE HADİS ve BİNLERCE AYET VAR. Bir daha böyle işlere burnunu sokma!

---

DİN ULAMA'sından ÖĞRENDİKLERİM-3

SORU: Efendi Hazretleri, ARAPÇA BİLDİĞİNİZİ GÖSTERMEK İÇİN HER TARAFI ARAPÇA KİTAPLARLA DOLU ODALARDA VİDEO KAYITLARI ALDIRTIP AYETLER ve HADİSLERDEN DE DELİL GETİREREK fotograf ve resim'in HARAM OLDUĞUNU BEYAN BUYURDUNUZ.

Acaba, DEVLET ve MİLLET MALLARIYLA YAPTIRILAN OKULLARA ve ÜNİVERSİTELERE KENDİLERİNİN ve AKRABALARININ İSİMLERİNİ VERDİRTENLER hakkında herhangi bir AYET ve HADİS BİLİYOR musunuz?

CEVAP: Böyle konular DİN'in, AYETLER'in ve HADİSLER'in ALANINA GİRMEZ.

----

DİN ULAMA'sından ÖĞRENDİKLERİM-4

SORU: Efendi Hazretleri, maşallah NUTKUNUZ GÜZEL, BOĞAZ ve GENİZ HAREKETLERİ YAPARAK AĞLAMAKLI BİR SESLE İNSANLARI İSLAMİ HİZMETE ÇAĞIRIYORSUNUZ. BÜYÜK MADDİ İMKANLARINIZ VAR, EVİNİZ BARKINIZ YERİNDE, BESLEMELERİNİZ de MİLYONLARA HÜKMEDİYOR. DERGİLER, GAZETELER, RADYOLAR ve TELEVİZYONLAR EMRİNİZDE. İNTERNETTE SAYFALAR AÇTIRTIYORSUNUZ, videolar yayımlatıyorsunuz.

BU KADAR BÜYÜK MADDİ İMKANLARI NEREDEN BULUYORSUNUZ?

CEVAB: Çalışana ALLAH VERİR. BU KONUDA AYETLER ve HADİSLER VAR.

----

DİN ULAMA'sından ÖĞRENDİKLERİM-5

SORU: Efendi Hazretleri, ülkemizin YÜZLERCE ve BİNLERCE SORUNU VAR. YÜZLERCE YILDIR AHLAKİ YOZLAŞMA yakamızı bırakmıyor. Yüzlerce yıldır BİLGİ ve DÜŞÜNCE ÜRETEMİYORUZ. Gerdan kıvırarak, SES TELLERİNİZİ CIYILTARAK DİNİ KONULARDA FETVALAR VERMEYİ SEVİYORSUNUZ.

Aynı maharetlerinizle, bu konularda da bir şeyler söyleseniz de insanlar istifade etse iyi olmaz mı?

CEVAB: İslam dünyasının EN BÜYÜK SORUNU, RESİM ÇİZMESİ ve FOTOGRAF ÇEKMESİDİR. Bu ikisi olmasa BÜTÜN MÜSLÜMANLAR DÜZLÜĞE ÇIKAR. Bir de TÜRKÜ ÇIĞIRMASALAR, ALLAH'ın İZNİYLE MÜSLÜMANLAR YERYÜZÜNE HAKİM OLUR. Böylece hem bu dünyada hem de öteki dünyada saadete ererler.

----
Harun Anay/05.11.2014.
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.