5 Ocak 2015 Pazartesi

YOLSUZLUKLAR’ı HİÇ KİMSE GİZLEYEMEZ

YOLSUZLUKLAR’ı HİÇ KİMSE GİZLEYEMEZ
---
Meclis Komisyonu'nun aldığı karara, ŞAŞIRMADIK.

KOMİSYON'un ALDIĞI KARARI'n AYNISI veya BENZERİNE MİLYAR KİŞİ İMZA ATSA, YERYÜZÜNDEKİ BÜTÜN HAKİMLER ve SAVCILAR da bu kararı onaylasa BİZİM İÇİN HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEZ. Zira:

DELİLİMİZ ve KANAATİMİZ KESİN'dir. KİMİN NE YAPTIĞINA KANAAT GETİRMEK İÇİN EK DELİLE İHTİYAÇ YOKTUR. MESELE GÜN GİBİ AŞİKARDIR. Sadece mesele değil, FAİLLER, KORUYUCULAR, BESLEMELER, ENİKLER, FETVACILAR ve bütün olup bitenleri KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN GÖRMEZDEN GELENLER de bellidir.
---
Bence Meclis Komisyonu'nun KARARI'nın ÖZÜ ŞUDUR:

İlgili kişilerin, EN HAFİF BİR SUÇLAMAYLA BİLE MAHKEMEYE SEVK EDİLMESİNDEN ÇEKİNDİLER, ÇÜNKÜ, MAHKAMENİN DAVAYI GENİŞLETİP BAŞKALARINI DA DAVAYA DAHİL EDECEĞİNİ veya EDEBİLECEĞİNDEN KORKTULAR.

Hikaye bu kadardır ve çok açıktır. Böyle bir karar alarak da, ŞİMDİYE KADAR CUMHURİYET DÖNEMİNDE YAPILMIŞ BÜTÜN YOLSUZLARLAR'ın ve HIRSIZLIKLAR'ın HESABININ SORULMASINI İMKANSIZ HALE GETİRDİLER. Artık, malesef, ÜLKEMİZİN ve MİLLETİMİZİN AHLAK MÜCADELESİ DAHA DA ZORLAŞMIŞTIR.
---
SİZLERDEN RİCAM ŞUDUR:
Lütfen YOLSUZLUK ve HIRSIZLIK OLMADIĞINA DAİR raporlara, kararlara, yazılara, konuşmalara ve şerefsizlerin fetvalarına kulak asmayınız. Böyle şeyleri gördüğünüz, okuduğunuz ve duyduğunuz zaman SADECE şunlar üzerinde DÜŞÜNÜNÜZ:
'Türkiye'nin, milletimizin ve müslümanların ASIRLARDIR YERLERDE SÜRÜNMESİNİN SEBEPLERİ DEMEK BUNLARMIŞ. BU SORUNLARA NASIL ÇÖZÜM BULACAĞIZ?, Bu sorunların arkasında ne var?, Bu sorunlara sebep olan inançlar, düşünceler, yorumlar, anlayışlar nedir?, Bu sorunların faillerinin ZİHNİYETLERİ ve İNANÇLARI NEDİR?, ve bu faillerin ZİHNİYETLERİ İLE NASIL BAŞEDECEĞİZ?, bu zihniyetteki bireyleri TASFİYE ETMEDEN SORUNLARIMIZI NASIL ÇÖZEBİLECEĞİZ?
---
Harun Anay/04.01.2015
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.