5 Ocak 2015 Pazartesi

DİNDARIMSI DÜŞMANLIĞIMIZ’ın SEBEBİ


DİNDARIMSI DÜŞMANLIĞIMIZ’ın SEBEBİ

---

HIRSIZ DİNDARIMSILARLA MÜCADELEMİZ'in CEMAAT'ın TAVRI İle İLİŞKİSİ YOKTUR

Dindarımsı siyasetçiler, HEDEF SAPTIRARAK kendilerine yönelik yolsuzluk ve hırsızlık suçlamasının sadece CEMAAT tarafından yapıldığına dair ALGI MÜHENDİSLİĞİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.

Ülkemizdeki yolsuzluk ve hırsızlık sorunu CEMAAT'dan bağımsız ele alınmalıdır. Cemaat ne derse desin, Cemaat ne yaparsa yapsın, ülkemizin ana sorunlarından biri yolsuzluk'tur. Dindarımsı vahşiler bu sorunu attırmışlar, yolsuzluğu TALAN ve YAĞMA HALİNE DÖNÜŞTÜRMÜŞLER, yolsuzluğu DİNİLEŞTİRMİŞLERDİR. Dolayısıyla, bizim HIRSIZ ve YOLSUZ DİNDARIMSILARA YÖNELİK SUÇLAMALARIMIZ CEMAAT ile siyasetçilerin ilişkilerinden ayrı düşünülmelidir.

Yazılarımı takip edenler, CEMAAT ile dindarımsı siyasetçilerin arasından su sızmazken de dindarımsıların yolsuzluk ve hırsızlıkları hakkında uyarılarda bulunduğumu hatırlayacaklardır. Bu yüzden, DİNDARIMSI HIRSIZLARLA MÜCADELEMİZ KIYAMETE KADAR SÜRECEKTİR. Cemaat ile dindarımsı hırsız siyasetçiler barışıp kardeşlik ilan etseler bile bizim derdimiz bitmiyor. Bizim, dindarımsı hırsızlarla mücadelemiz zamana, şartlara ve bireylere bağlı değildir. Hırsızlık yaptığı müddetçe onlarla mücadeleye yeminliyiz; yaptıkları hırsızlıkların hesabını vermedikleri müddetçe onlarla savaşmaya kararlıyız.
---

Harun Anay/09.09.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.