5 Ocak 2015 Pazartesi

GÜLELİM Mİ, AĞLAYALIM MI?


GÜLELİM Mİ, AĞLAYALIM MI?

Tosunlarımız, DEMOKRASİ ve MİLLİ İDARE SLOGANIYLA MISIR'daki DARBECİLERİ ve GENERAL SİSİ'yi eleştiriyor, bu arada Sisi'yi destekleyenlere de demediklerini bırakmıyorlar. PEKİ:

1-KATAR'ın BAŞINDAKİLERLE YAKIN DOSTLUKLARI VAR, onları niye eleştirmiorlar?; acaba aralarında bildiğimizin ötesinde başka ilişkiler mi var? MESELA, GEMİCİKLER ile KATAR zalimlerinin arasında ilişki olabilir mi? Mesela, SIFIRLANACAK PARALARIN Katar ile ilişkisi var mıdır?

2-SUUDİ ARABİSTAN'ın başındakileri hiç eleştirmiyorlar. NİÇİN? NİÇİN? NİÇİN? Yoksa, aralarında özel ilişkiler mi var? Mesela, GEMİCİKLERLE Suud yöneticileri arasında bir ilişki olabilir mi? Mesela, SIFIRLANACAK PARALARIN BİR KISMININ SUUD KAYNAKLI OLMASI İHTİMALİ SÖZ KONUSU MUDUR?

3-SİSİ'yi bu kadar eleştirmek ve Mısır'daki MÜSLÜMAN KARDEŞLER'in arkasında bu kadar durmanın hikmeti nedir? Her yerde ve her konuda HAK, DEMOKRASİ ve MİLLİ İDARE PEŞİNDE OLMADIKLARINI BİLİYORUZ, peki niçin Mısır söz konusu olunca hak ve hakikat peşindeymiş gibi görünüyorlar? Acaba aralarında ÖZEL, TÜZEL, GÜZEL İLİŞKİLER Mİ VAR?

4-MİLLİ İDARE ve DEMOKRASİ'den bahsedenlerin kendileri önce MİLLİ İRADEYE SAYGI DUYMALARI BEKLENİR. MİLLİ İRADE HIRSIZLARININ ve DEMOKRASİ KATİLLERİNİN, başka ülkelere demokrasi getirmeye çalışmalarını nasıl yorumlayacağız? HI?
---

Harun Anay/27.09.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.