5 Ocak 2015 Pazartesi

DİNDARIMSILAR EN BÜYÜK TEHLİKEDİR


DİNDARIMSILAR EN BÜYÜK TEHLİKEDİR

Dindarımsıların, DİNİMİZ ve MİLLETİMİZ için en büyük TEHLİKE olduklarını yazıp duruyorum. Bazı dostlarımız bu tespitimi ABARTILI BULMUŞ OLABİLİRLER ve hala bu görüşüme katılmamakta inad edebilirler.

Bana göre, bu tespiti doğrulayacak yüzlerce delil var. Bunlardan sadece bir tanesi bile aslında İYİ NİYETLE ve AKLA UYGUN bir şekilde düşünenlerin için kafidir. İşte size gün gibi aşikar bir delil:

Dindarımsılar, kendi PARTİ tercihlerini ve beğendikleri SİYASETÇİ'yi İSLAM DİNİ ile özdeşleştiriyorlar. Dindarımsılar, kendi partilerine ve beğendikleri siyasetçiye oy verenleri MÜMİN ve MÜSLÜMAN, başka partilere ve siyasetçilere oy verenleri ise KAFİR sayıyorlar.
Dindarımsıların; EN BÜYÜK MEL'UN, EN BÜYÜK DİNSİZ, EN BÜYÜK İMANSIZ, en büyük ahlaksız, en büyük sefil, en büyük tehdit, en büyük adi, en büyük şerefsiz, en büyük bayağı, en büyük millet düşmanı, en büyük insanlık düşmanı, en büyük DİN DÜŞMANI, en büyük akıl düşmanı ve en büyük AHLAK DÜŞMANI olduklarını sadece bu görüşleri bile ispata kafidir. Bence mesele çok açıktır.

Önümüzde iki yol var:
1-DİNDARIMSILARIN ALÇAKLIK YOLU;
2-Samimi ve hakiki dindarların, samimi ve hakiki milletseverlerin ve vatanseverlerin yolu.

---
Harun Anay/08.08.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.