15 Ocak 2014 Çarşamba

ALLAH’ıma ŞÜKÜRLER Olsun!




ALLAH’ıma ŞÜKÜRLER Olsun!

Akılsız, tetikçi, dindarımsı, sistematik ahlaksız, iki yüzlü ilahiyatçı, vatanhaini, millet düşmanı, hayperest, cahilliği ile iftihar eden, manevi gözü gör, ferasetsiz olmadığım için, Allah’a her zaman şükrediyorum. Milyonlarca ŞÜKÜRLER OLSUN!

---

Son tartışmalar, DİNİ GRUPLARIN ve bunlar içinde öbeklenen DİNDARIMSILARIN; BÜYÜK AHLAKİ SORUNLARINI daha çok ORTAYA ÇIKARDI. Sevinçliyim. ŞÜKÜRLER OLSUN!
---

Geçici olarak rahatsızlık verdiklerinden dolayı CANIM SIKILSA da, çatışarak ülkemize hizmette bulunan GÜRÜLTÜCÜLERE teşekkür borçluyum. ŞÜKÜRLER OLSUN!
---

Son tartışmalar, büyük ölçüde HAYALCİ ve CAHİLCE olan dış ve iç siyasetimizin ülkemizin başına açması muhtemel BÜYÜK BELALARI biraz ENGELLEYECEKTİR. Şükürler olsun!
---

Son tartışmalar, ÜLKEMİN GELECEĞİNE OLAN İNANCIMI DAHA DA ARTTIRDI. 'Görünmez el', TÜRK İNSANINI DENGEYE KAVUŞTURUYOR. ŞÜKÜRLER OLSUN!
---

Son tartışmalardan KESİNLİKLE Türkiye KAZANÇLI ÇIKACAK. Bazılarının CEHALETLERİ ve AHLAKSIZLARI AZALACAK, Cemaat ise kendini ISLAH EDECEK. Şükürler olsun!

---

GÜRÜLTÜDEN SONRA 'Sel gidecek kum kalacak':

Bazı siyasetçilerimiz ve yöneticilerimiz, AZGINLIKTAN ve HAYALPERESTLİK’ten VAZGEÇECEK, Cemaat ise HADDİNİ BİLECEK. Nokta.

---

Taraflardan biri ötekini İRAN'cı olmakla, Öteki ise berikini NEO-CON'cu ve İSRAİL'ci olmakla suçluyor.

TÜRKİYE'ciler KİMLER?: Bizim gibiler. ŞÜKÜRLER OLSUN!
---
Harun Anay/14.01.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.