30 Aralık 2014 Salı

ATLANTİS’in SİYASET FELSEFESİ


ATLANTİS’in SİYASET FELSEFESİ

---

ATLANTİS CUMHURİYETİ'nin SAVCILARI ve HAKİMLERİ için YAZILI HUKUK ve KANUN KURALLARI YOKTUR, olsa da bunların anlamı yoktur. Bu cumhuriyet'te SAVCILAR ve HAKİMLER NE DERLERSE ve NE YAPARLARSA, HUKUK ve KANUN ODUR, aksini düşünen VATANA HİYANET SUÇU İŞLEMİŞ OLUR.
----

ATLANTİS CUMHURİYETİ'nin son üç yüz yıldır insanlığa kazandırdığı EN BÜYÜK SORU şudur: 'OSMANLICA DİYE BİR DİL VAR MIDIR?
Atlantis'in VATANSEVERLERİ, OSMANLICA DİYE BİR DİL OLMADIĞI'na dair BİR MİLYON KİTAP YAZARAK TARİHİN EN BÜYÜK KEŞFİNE İMZA ATMIŞLARDIR. 
Buna karşılık Atlantis'in SEKÜLERLERİ, OSMANLICA DİYE BİR DİL OLDUĞU İDDİASINI İLERİ SÜREREK, KIYAMET'e KADAR ETKİSİ DEVAM EDECEK BİR BULUŞ'a imza atmışlardır.

Atlantis'in dindarımsıları ise, -İSTER DİL OLSUN İSTERSE OLMASIN-OSMANLICA'nın HER VATANDAŞIN ÖĞRENMESİ GEREKEN KUTSAL BİLGİLERE SAHİP OLDUĞU İNANCINDADIRLAR. Böylece, EN SON DİNİ KEŞFİ DE İNSANLIĞA DUYURMUŞ OLMAKTADIRLAR.

----

Dindarımsı Atlantis Cumhuriyeti'nde, KAFİRLERİN ÖZGÜRLÜK DEDİKLERİ, ESARET demektir; KAFİRLERİN KÖLELİK DEDİKLERİ'nin ANLAMI İSE ÖZGÜRLÜKTÜR.
---

Atlantis Cumhuriyeti'nde DİNDARIMSILIK AHLAKINI BENİMSEYEN, herkes AHLAK ve YASA KURALLARINDAN MUAFTIR. Ahlak ve yasa kuralları, KAFİRLER İÇİN UYGULANIR.
---

Atlantis Cumhuriyeti'nde YÖNETİCİ ve DİN AZMANLARI'nın YOLSUZLUK ve HIRSIZLIKLARI, İFTİHAR VESİLESİDİR. Hırsız ve yolsuz olamayanlar, UTANCINDAN SOKAĞA ÇIKAMAZ.
---

Atlantis Cumhuriyeti'nde EN REZİL ve EN NAMUSSUZ KADIN, KOCASININ, BABASININ ve ERKEK AKRABALARININ YOLSUZLUK ve HIRSIZLIKLARINA KARŞI ÇIKANDIR. EN ERDEMLİ KADIN İSE TERSİNİ YAPAR.
----

Harun Anay/30.12.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.