30 Aralık 2014 Salı

MUHSİN YAZICIOĞLU’nu KİM ÖLDÜRDÜ?


MUHSİN YAZICIOĞLU’nu KİM ÖLDÜRDÜ?

---

Türkiye'nin yetiştirdiği EN YİĞİT, EN NAMUSLU, EN VATANSEVER, EN MÜTEDEYYİN, EN ASİL, EN DEMOKRAT ve EN AHLAKLI insanlardan biri olan MUHSİN YAZICIOĞLU merhum'un KATİLLERİ HALA BULUNAMADI.

-Şehit edileli BEŞ YIL geçmesine rağmen, Niçin KATİLLER HALA BULUNAMIYOR SİZCE?

Yoksa, BİRİLERİ Muhsin Bey'i ŞEHİT ETMEK İÇİN, KONSORSİYUM mu kurdu?

Yoksa, DİNDARIMSI ÇAKALLAR da bu mel'un işin içinde mi?

-Sahi, MUHSİN YAZCIOĞLU kimler yetkili ve etkili iken ŞEHİT EDİLDİ?

-Sorumluluk makamında bulunanların başka hiçbir suçu ve günahı olmasa bile, MUHSİN BEY'in ŞEHİT EDİLMESİNDEN ve KATİLLERİNİN HALA BULUNAMAMASINDAN SORUMLU DEĞİLLER mi?

(Sorularım, VİCDANI, AHLAKI, HAYSİYETİ, İZZETİ NEFSİ, ADALET DUYGUSU, VATANSEVERLİK DUYGUSU, DİN DUYGUSU, İNSAN OLANLARADIR; bunlara sahip olmayanlar muhatabımız değildir)

---

MUHSİN YAZICIOĞLU'nun KATİLLERİ'ni BULAMAYANLAR ve muhtemelen GİZLEYENLER, DERSİM'den ve burada yapılan zulümlerden bahsediyorlar, iyi mi?

YAV, BU DİNDARIMSILAR'da UTANMANIN HİÇ Mİ ZERRESİ YOK ACABA?

---

Son on yılda pek çok olay yaşadık. Bunlardan İKİSİ, DİNDARIMSILAR'ın NE MAL OLDUKLARINI ve GİZLİ İLİŞKİLERİNİ ve NE KADAR BAYAĞI YARATIKLAR OLDUKLARINI ORTAYA KOYMAYA YETER de ARTAR BİLE:

1-MUHSİN YAZICIOĞLU, herkesin gözünün önünde ŞEHİT EDİLDİ. Sorumluluk mevkiinde bulunanlar, bu olaydan dolayı, HİÇ ARLANMADILAR ve UTANMADILAR. SUÇLULARI HALA GİZLİYORLAR;

2-CHP ve MHP YÖNETCİLERİNE VİDEO KASET TUZAĞI KURULDU. Bunu yapanlar hala bulunamadı, üstelik TAM BAYAĞILARA YAKIŞIR BİR BİÇİMDE MEYDAN MEYDAN İSTİSMAR ETTİLER.
---

Dindarımsı çakallar, 12 Eylül'ün zalimleri karşısında SECDE'ye kapanırken MUHSİN YAZICIOĞLU İŞKENCE GÖRÜYORDU.

Bundan mı öldürüldü acaba?
---

Bayağı yaratıklara yakışır gürültüler çıkaran DİNDARIMSI ÇAKALLAR, ASLINDA 28 ŞUBAT'ta CİDDİ HİÇBİR ZARAR GÖRMEDİLER.

28 Şubat'ta ESAS ZARARI, MASUM GENÇLER, KIZLAR, AİLELER GÖRDÜ.

Bir de, MUHSİN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİTLER, 28 ŞUBAT'ın ZULMÜNÜ TATTI.

Acaba, 28 Şubatçılarla DİNDARIMSI BAYAĞILAR ARASINDA GİZLİ BİR ANLAŞMA VARDI DA, ondan dolayı mı Muhsin Yazıcıoğlu'nun KATİLLERİ GİZLENİYOR?
---

Dindarımsı çakallar, SİNEĞİN KANADIN YAĞ ÇIKARMA BECERİSİNİ GÖSTERİP, ÜÇ GÜNLÜK HAPİS CEZASINI EN BÜYÜK KAHRAMANLIK DİYE SUNARKEN, MUHSİN YAZICIOĞLU çektiği zulümlere boyun eğmeme ve alçaklarla işbirliği yapmama ERDEM'ini göstermişti. Bundan mı ölüdrüldü acaba?
---

Dindarımsı ÇAKALLAR, 28 ŞUBAT'ta HER ALÇAKLIĞI ve SÜRÜNGENLİĞİ YAPARKEN, MUHSİN YAZICIOĞLU DİMDİK DURMUŞTU. Bundan mı öldürüldü acaba?
---

Harun Anay/22.11.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.