31 Aralık 2014 Çarşamba

HALLERİNE FELEKLER AĞLIYOR


HALLERİNE FELEKLER AĞLIYOR

---

Ülkemizdeki SOLCU, SAĞCI, LİBERAL, SEKÜLER ve BATICI kesimine mensup pek çok yiğidimizin hallerine, FELEKLER bile AĞLIYOR ARTIK. Malesef durum budur. Konuşmaları çok HAZİN, ağıtları ÇOK İÇLİ, DİZ ve KAFALARINI DÖVÜYORLAR SÜREKLİ, sağa sola bakıyorlar yardım eden kimse de yok. Bunların EN AKILLILARI, dindarımsı siyasetçilere YANAŞMA OLARAK isbat-ı vücud etmeye çalışıyorlar. NİÇİN bu hallere düştüler acaba? Çok sebebi olabilir, fakat en önemli sebebi bence şudur:

PATRONLARI, ARTIK DİNDARIMSI İSLAMCILARI ORTAK OLARAK SEÇTİ. BATILI PATRONLARIN, ülkemizdeki YENİ ORTAKLARI DİNDARIMSI İSLAMCILAR'dır. Çünkü, eski ortaklar büyük hatalar yaptılar, patronu kızdırdılar. Patron kızıp desteğini AZALTINCA, anılan tosunlarımız CIS CIVLAK, ÇIRIL ÇIPLAK, DON GÖMLEK, CIS CIBILDAK sokak ortasında kaldılar. Şimdi, giyinecek don bile bulamıyorlar. Üzgünüm, çok üzgünüm, çooookkkk. Meğer kendilerine ait bir DON'a bile sahip değillermiş. Ne kadar acı, değil mi?
---

Bizim SOLCU, SAĞCI, LİBERAL, SEKÜLER ve BATICI KESİMİN İçindeki PEK ÇOK YİĞİDİMİZİN haline bugünlerde çok üzülüyorum. Konuşmalarını dinleyince ve yazılarını okuyunca bir tuhaf oluyorum. TAM BİR ÇARESİZLİK İÇİNDELER, ülkemizi ve dünyayı anlamadıklarını her an ispat etme vaziyetindeler.

Anılan yiğitlerimizin SİYASİ DÜŞÜNCELERİ ve TAVIRLARI İSE, oteki düşüncelerinden de kötü halde. Halbu ki, bu yiğitlerin savundukları ve savunur göründükleri düşüncelere, ÜLKEMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR. Onlar ise, OYUNDA OYNAŞTALAR; dizlerini dövmek, gözlerini kapamak, eski şarkıları tekrar etmek, uyduruk soyut cümleler kurmak ve 'BU MİLLETTEN ADAM OLMAZ' teranelerini tekrar etmekle meşguller.
---

Harun Anay/13.8.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.