29 Aralık 2014 Pazartesi

SIKILMAZ EHLİ SÜNNETÇİ OLUR MU?

SIKILMAZ EHLİ SÜNNETÇİ OLUR MU?

'EHLİ SÜNNET en iyi İslam mezhebidir' diyorsunuz. Hatta, EHL-İ SÜNNET'e bağlılığınız yüzünden size 'EHLİ SÜNNETÇİ' deniliyor. Ehli Sünnet alimlerine sonsuz bağlılığınıza her gün şahit oluyoruz. Her cümlenizde buram buram EHLİ SÜNNET KOKUYOR. Bu yüzden, MEALCİLER'le, KUR'AN İSLAM'ını SAVUNANLAR'la, VAHHABİLER'le, SELEFİLER'le, bazı İLAHİYATÇILAR'la ŞİİLER'le ve daha başkalarıyla büyük mücadele yürütüyorsunuz. İslam Dini'nin HADİSLER ve SÜNNET OLMADAN ANLAŞILAMAYACAĞINI, ALTI HADİS KİTABINDA HADİS diye nakledilen metinlerin TAMAMININ veya BÜYÜK BİR KISMININ SAHİH HADİS OLDUĞUNU KABUL EDİYORSUNUZ ve bunun aksini savunanları SÜREKLİ ELEŞTİRİYORSUNUZ. Bütün dediklerinizi kabul ediyoruz. Haklısınız. Allah sizden razı olsun. Biz de sizin gibi düşünüyoruz. PEKİ:

-SİZ NİÇİN, DEVLET ve MİLLET MALLARINI ÇALANLARI DESTEKLEDİNİZ, DESTEKLİYORSUNUZ? EHLİ SÜNNET KİTAPLARINDA BÖYLE Mİ YAZIYOR?

-Siz niçin, HIRSIZLIK ve YOLSUZLUK'tan NEMALANMAYA ÇALIŞTINIZ, ÇALIŞIYORSUNUZ? ADAMLARINIZIN BAZILARI NİYE HARSIZLARLA İŞBİRLİĞİ YAPIYOR? Bunları yaparken HİÇ SIKILMADINIZ MI? HİÇ UTANMADINIZ MI?
---

Harun Anay/25.11.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.