30 Aralık 2014 Salı

ÜNİVERSİTELER’e ADLARINI VERDİRTENLER


ÜNİVERSİTELER’e ADLARINI VERDİRTENLER

---

Türkiye'de bilim'in, düşünce'nin, ahlak'ın, din'in, dini düşünce'nin, medeniyet'in, kültür'ün, sanat'ın ve eğitim-öğretim'in gelişmesini isteyenler, bu konuda görüşü olanlar, teklif sunanlar, yazanlar, düşünenler İLK ÖNCE ŞU SORULARIN CEVABINI VERMELİDİR:

1-Devlet ve millet paralarıyla yaptırılan ÜNİVERSİTELER'e ve OKULLAR'a, SİYASETÇİLER'in İSİMLERİNİN VERDİRTİLMESİ AHLAKLI ve NAMUSLU BİR FİİL MİDİR DEĞİL MİDİR?

2-Böyle fiilleri yapanlar, yaptıranlar, yaptırtanlar ve yapılmasına vesile olanlar AHLAKLI ve NAMUSLU BİREYLER MİDİR, DEĞİL MİDİR?;

3-BÖYLE BİR FİİLİ, DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK ONAYLAYANLAR AHLAKLI ve NAMUSLU BİREYLER MİDİR DEĞİL MİDİR?
---

ÜNİVERSİTELER'e ve OKULLAR'a KENDİLERİ'nin ve AKRABALARI'nın İSİMLERİNİ VERDİRTTİLER.

Kendisine DİNDAR, AHLAKLI, DİN HİZMETKARI, SAMİMİ MÜSLÜMAN, DİN GÖREVLİSİ, İLAHİYATÇI, ilahiyat hocası, ilahiyat öğrencisi, ilahiyat mezunu, bilgin, düşünür, akademisyen, mürit, tarikat şeyhi, vakıf yöneticisi, imam hatipli, Kur'an Kursu hocası ve öğrencisi, imam hatip öğretmeni denilen bireyler, bu ÇİRKİN FİİLLERİ beğendiler, alkışladılar, desteklediler, görmezden geldiler, dinden imandan deliller getirmeye çalıştılar, tarihten örnekler verdiler,

-Bunu yaparken hiç utanmadılar, hiç sıkılmadılar, hiç haya etmediler, hiç vicdan azabı çekmediler, hiç ar duymadılar, hiç Allah'tan ve kul'dan korkmadılar, hiç CENNET'i ve CEHENNEM'i düşünmediler, hiç ÖTE DÜNYA'da HESAP VERECEKLERİNİ DÜŞÜNMEDİLER,
---

Siyasetçiler, devlet ve millet paralarıyla yaptırılmış OKULLAR'a ve ÜNİVERSİTELER'e KENDİLERİNİN ve AKRABALARI'nın İSİMLERİNİ VERDİRTİYORLAR.

ÜNİVERSİTELER ve İLAHİYAT FAKÜLTELERİ NE İLE MEŞGULLER?

ÖĞRETMENLER ve BİLİM ADAMLARI NE İLE MEŞGULLER?

Böyle okullardan ve üniversitelerden HAKİKİ BİLGİN, HAKİKİ DÜŞÜNÜR ve HAKİKİ ARAŞTIRMACI ÇIKAR MI?: ÇIKAR TABİ, FAKAT İSTİSNA KABİLİNDEN.
---

Devlet'in ve milletin paralarıyla yaptırılan ÜNİVERSİTELERE ve OKULLARA, kendilerinin ve akrabalarının isimlerini verdirten siyasetçilerin, BU REZİL FİİLLERİNİ ONAYLAYAN ve bunun için GEREKÇELER UYDURMAYA ÇABALAYAN BİREYLER VAR ORTALIKTA.

Böyleleri, KALİTELERİNİ ORTAYA KOYUYORLAR. Böylelerinin ÖLÜMÜ de YAŞAMASI da BENİ İLGİLENDİRMİYOR. NE DESELER ve NE YAPSALAR, BENİM AÇIMDAN DEĞERSİZDİRLER. DEFTERİMDEN SİLMİŞİM BÖYLELERİNİ. KALBİMDE ve BEYNİMDE TOZ ZERRESİ KADAR DEĞERLERİ ve YERLERİ YOKTUR BÖYLELERİNİN.
---

Harun Anay/18.10.2014
harunanay.blogspot.com
facebook.com/HarunAnay

twitter.com/HarunAnay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.