20 Aralık 2013 Cuma

Bazı İLAHİYAT HOCALARI'nın GÜNDEME YAKLAŞIMI

Bazı İLAHİYAT HOCALARI'nın GÜNDEME YAKLAŞIMLARI

Öğrencilerimin ÖĞRETMENLİK haklarnı savunmak için kaleme aldığım bir yazımda, BU KONUNUN benim için çok önemli olduğunu, özellikle ilahiyat hocalarının bu konuda hangi tavra sahip olacaklarını tespit etmeye çalıştığımı, çevremdeki insanları tanımak açısından öğrenci hakkını savunmanın ÖNEMLİ BİR ÖLÇÜ olduğunu yazmıştım.

Buyurunuz şuna ne dersiniz?:

YILLARDIR onbinlerce İLAHİYAT ÖĞRENCİSİNİN ÖĞRETMENLİK HAKKI GASP EDİLİYOR, çalınıyor. Bazı İLAHİYATÇI TOSUNLARIMIZ; bu zulmü perde arkasından destekliyor, şikayetleri duymazdan geliyor, mücadeleye katılmıyor, mücadele edenleri suçluyor ve onlara İFTİRA ATIYOR.

SON GÜNLERDE, çok boyutlu ve anlaşılması kolay olmayan bir süreçle karşı karşıyayız. ULUSLARARASI ve ULUSAL DÜZEYDE pek çok uzmanın tahliline ihtiyaç duyan meseleler yuyamığı gibi görünüyor. BİZİM BAZI İLAHİYATÇILAR, HEMEN SAFINI BELİRLEYİP, ya HÜKÜMETE/AKP'ye ve Başbakan'a ya da Fethullah Gülen ve Cemaat'a veryansın ediyorlar.

Kendisinin DİZİNİN DİBİNDEKİ ÖĞRENCİSİ ÖLÜRKEN gıgı çıkmayan tosunlar, ANLAMADIKLARI, BİLMEDİKLERİ, ÇÖZEMEYEKLERİ KONULARDA AHKAM KESİP çok hızlı bir şekilde karar verebiliyorlar.

Dostlarımızın KESKİN ZEKALARINA HAYRANIM DOĞRUSU.

BEN BU ARKADAŞLARA NE DİYEYİM BİLMEM Kİ? Bunlara HANGİ DİLDE HİTAP ETSEM ACABA? Ne zaman adam olacak bazı ilahiyatçı hoca, mezun ve öğrenciler acaba? BU TAVIR ve DÜŞÜNCEYLE bu ülkeye nasıl katkıda bulunabilecek bu arkadaşlar?

Yazık, çok yazık..


Harun Anay/20.12.2013
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.