27 Aralık 2013 Cuma

SON TARTIŞMALARDAN Çıkan DERS




SON GÜNLERDEKİ TARTIŞMALARIN bana verdiği en büyük derslerden biri şudur:

En küçük bir sorunda BİRBİRLERİNİ DÜŞMAN İLAN edenler, YENİ BİR MEDENİYET, DÜŞÜNCE, BİLİM ve AHLAK KURAMAZLAR.

Bu yüzden, herkes aklını başına devşirmelidir. Hangi grup veya partiye mensup olursa olsun herkes, eleştirdiği kişi ve grupları HAİNLEŞTİRMEKTEN sakınmalıdır.

Israrla AHLAKİ ve HUKUKİ SUÇ işleyenler hariç, bütün Türk vatandaşlarını HER ZAMAN KUCAKLAYIP MİLLETİMİZİ yeni bir medeniyete, düşünceye, din anlayışına, ahlaka, bilime ve geleceğe TAŞIMALIYIZ. Asla İNSANLARIMIZIN maddiyat ve maneviyatını tahrip edecek fiillerde ve söylemlerde bulunmamalıyız.

Her tartışma ve ayrılık bir tarafa, ÜLKEMİZ ve MİLLETİMİZ bir tarafadır. Bundan dolayı, ülkemizin ve milletimizin birliği ve dirliği bizim için asla taviz verilemeyek bir çizgidir.

BUNUN AKSİNE HAREKET EDENLER, şahsi çıkarlarının peşindedirler, ahlaksızdırlar, millet ve ülkeye zarar vermektedirler, geleceğimizi çalmaktadırlar, gençlik düşmanıdırlar. Dinimizi ve ahlakımızı yozlaştırmaktadırlar.

İster siyasetçi olsun, isterse belirli bir görüş veya ideoljiyi savunan kişi/kişiler olsun, herkesin ne yapmaya çalıştığını ve hakiki niyetinin ne olduğunu anlamak için başvurulabilecek ölçülerden birinin bu husus olduğu kanaatindeyim. İlkesizlik, ahlaksızlık ve cahillik söz konusu olduğu zaman binbir mazeret ve delil getirerek herkesi ve herşeyi temize çıkarmaya çılışanlar, EN BASİT BİR FİKRİ AYRILIKTA muhataplarını HAİNLİKLE, HİYANETLE ve DİNSİZLİKLE suçlarlarsa, kendi hakiki niyetlerini de ortaya sermiş olurlar. Bu şekilde konuşan ve davranan bireylerin ulaşmak istedikleri hedef ile milletimizin varmak istediği hedefin aynı olduğunu hiç sanmam.

Harun Anay/28.12.2013
harunanay.blogspot.com
facebook.com/hasimharun.anay
facebook.com/HarunAnay
twitter.com/HarunAnay
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.