12 Eylül 2013 Perşembe

KAMU OYUNA AÇIK ÇAĞRI


İLAHİYAT FAKÜLTELERİNDEKİ FELSEFE DERSLERİ hakkında VİDEOYU Hazırlayanlara AÇIK ÇAĞRI

Günler öncesinde ilan ettiğiniz videoyu izledim. Allah izin verirse, her bir cümlenize, iddialarınıza ve iftiralarınıza cevaplar vereceğim.

Bu yazılarımı kaleme almadan önce, ‘İLAHİ ADALET KARŞISINDA HESABA ÇEKİLECEĞİNİZ BÜYÜK GÜNE’ inandığınızı var sayarak, aşağıdaki SORULARI âcilen CEVAPLAMANIZ İÇİN size AÇIK ÇAĞRI YAPIYORUM:

1-Videoyu kim veya kimler hazırladı?

2-Videoda okunan metni kim veya kimler yazdı?

3-Videonun yayımlandığı internet sitelerini kim veya kimler yönetiyor ve destekliyor?

4-Videonun hazırlanmasına kim veya kimler sponsor oldu?

5-Niçin kimliğinizi gizliyorsunuz?
6-Kim veya kimler adına hareket ediyorsunuz?

7-Daha video yayımlanmadan ve hiçbir iddianız duyulmadan yüzlerce ve binlerce kişinin internet sitenize bakmasını ve beğenmesini NASIL SAĞLADINIZ? Bunun için, HANGİ VASITALARI KULLANDINIZ?
8-Bu video ile NASIL BİR ALGI OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORSUNUZ?
9-Hazırladığınız videoya Nietzsche’nin ‘TANRI ÖLDÜ’ sözünü HANGİ MAKSATLA KOYDUNUZ?,

10-Nietzsche’nin bu sözünü videoya koyarak, NASIL BİR ALGI OLUŞTURMAYI HEDEFLEDİNİZ?

11-Videoda  ANLATILANLARIN gerçek bilgiler olduğuna dair, ŞEREFİNİZ, NAMUSUNUZ, DİNİNİZ, İMANINIZ üzerine ve ALLAH (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ?

12-Sizin açınızdan MESELENİN FELSEFE, İLAHİYAT FALAN DEĞİL, BAŞKA BİR KONU OLMADIĞINA dair ŞEREFİNİZ, NAMUSUNUZ, HAYSİYETİNİZ, AİLENİZ üzerine ve ALLAH (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ?

13-Videoda sizin açınızdan ‘ASIL MESELESİNİN felsefe değil, felsefenin nasıl okutulacağı’ olduğunu söylüyorsunuz. BU GÖRÜŞÜNÜZDE samimi olduğunuza dair ŞEREFİNİZ, NAMUSUNUZ, HAYSİYETİNİZ, AİLENİZ üzerine ve ALLAH (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ?

14-Felsefe tarihi dersinin, HOCA YOKLUĞUNDAN DOLAYI kaldırıldığına dair görüşünüzde ve bunun bütün ilahiyat bilim dalları için uygulanabileceği hususunda SAMİMİ OLUDUNUZA dair ŞEREFİNİZ, NAMUSUNUZ, HAYSİYETİNİZ, AİLENİZ üzerine ve ALLAH (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİİNİZ?
15-İlahiyat fakültelerindeki felsefe tarihi hocalarının ‘BUGÜNE KADAR bir tek (siz SIFIR da diyorsunuz) DOKTORA YAPAN KİŞİ YETİŞTİRMEDİKLERİNE’ dair İFTİRANIZIN tersini İSPAT EDERSEM; şerefiniz, namusunuz, haysiyetiniz, aileniz üzerine ve ALLAH A adına (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ?

16-Videoda anlattığınız bilgilerin bazılarının TARTIŞMASIZ yalan VE iftira OLDUĞUNU İSPAT EDERSEM ortaya çıkıp özür dileme NAMUSUNU GÖSTEREBİLECEK MİSİNİZ?

17-Felsefe Tarihi dersini veren ilahiyat hocalarının ‘SOFİSTİK GELENEĞİ SÜRDÜREREK MADDİ BEKLENTİLERE GÖRE DERS VERDİKLERİNİ’ iddia ediyorsunuz?

Bu iftiranın, HARUN ANAY ve pek çok meslektaşım için ASLA ve HİÇ BİR ZAMAN söz konusu olmadığını İSPAT EDERSEM BÜTÜN Türk kamu oyuna hitaben YAZACAĞINIZ BİR METİNLE videonun izlendiği kadar kişinin duyacağı şekilde ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

18-İlahiyat fakültelerinde felsefe derslerinin ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HİÇ SEVİLMEYEN DERSLER OLDUĞUNA DAİR iddianızı HANGİ BİLİMSEL VERİLERLE İSPAT EDECEKSİNİZ?

19-İlahiyat fakültelerinde felsefe derslerinin BELLİ ideolojilerin DAYATMA aracı OLDUĞUNA DAİR GÖRÜŞÜNÜZLE neyi kastediyorsunuz? Felsefe kullanılarak HANGİ İDEOLOJİLER DAYATILIYOR? KİMLER, kime karşı felsefeyi dayatıyor?

20-Sizin ilahiyat hoca ve öğrencilerine KENDİ İDEOLOJİNİZİ dayatmak istemediğinize dair ŞEREFİNİZ, NAMUSUNUZ, HAYSİYETİNİZ, AİLENİZ üzerine ve ALLAH (veya kutsal bildiğiniz ne varsa onlar) adına kamu oyunun duyacağı şekilde YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ?
Harun Anay/13.09.2013, 00.30.
---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.